HONUA  Praktijk voor Chinese Manuele Tuina therapie                                                             

Hèt adres voor gezondheid en ontspanningsmassage

Over mij


Mijn naam is Renata Wiszniewska.

Ik ben geboren in Polen en sinds 1989 woonachtig in Nederland. Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met massage en ontdekte ik dat daar mijn passie lag. Al snel leerde ik verschillende massagevormen door het volgen van massage cursussen en workshops uit diverse landen. Om nog dichter bij het menselijk lichaam en gevoel te komen, heb ik een opleiding sportmassage en het basisjaar van haptonomie gevolgd.

Het hoogtepunt op gebied van massage was voor mij mijn eerste ontmoeting met Lomi Lomi massage. Toen wist ik meteen: Dit is mijn pad.

Voor mij is Lomi Lomi een van de mooiste massage- en healingsvormen. Ik heb de 2-jarige opleiding gevolgd bij Malamalomi, school voor de Hawaiiaanse massage. Mijn liefde voor en interesse in Hawaii is hiermee begonnen. In die tijd bestudeerde ik de Hawaiiaanse kennis en cultuur door middel van onder andere workshops met de Hawaiiaanse leraar Kumu, Lawrence Aki. In 2011 heb ik mij verder verdiept tijdens een studiereis naar de Hawaï-eilanden, waardoor ik mij nog meer kon verbinden met de oorsprong en essentie van de Lomi Lomi.

Naast de Hawaiaanse Lomi Lomi beheers ik tevens diverse andere massage vormen, zoals de Thaise massage, Chinflex en sportmassage. Daarnaast  blijf ik mij verder ontwikkelen en verdiepen in de massage. In oktober 2020 ben ik afgestudeerd in acupunctuur. 

Bij specifieke klachten maak ik gebruik van verschillende technieken voor een efficiëntere en doeltreffende behandeling.

Sinds december 2016 ben ik aangesloten bij Beroepsvereniging NVTCG Zhong en volledig aan het werk in mijn eigen praktijk.

Ik verwelkom u graag in mijn praktijk.