HONUA  Praktijk voor Chinese Manuele Tuina therapie                                                             

Hèt adres voor gezondheid en ontspanningsmassage


Sabaaydi massage


Sabaaydi betekent letterlijk: ‘Ik wens je een goed, gelukkig en gezond leven’. De Sabaaydi massage is een diepe energetische massage waarbij Thaise kruidenstempels en warme olie worden gebruikt. Kruiden spelen een belangrijke rol in de Sabaaydi massage omdat ze een diepe ontspannende en reinigende werking hebben op lichaam en geest. Door de Thaise kruiden werkt deze massage verlichtend voor mensen met de volgende klachten:

  • reuma
  • fibromyalgie
  • alle vormen van spierklachten
  • depressies.

Sabaaydi massage 

Deze massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouders met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug en hoofd en wordt afgesloten met een uitgebreide voetmassage.

Sabaaydi massage plus

Hierbij  worden de handen, armen, schouders, decolleté, hals en gezicht gestempeld met kleine kruidenstempels. Daarna worden deze lichaamsdelen gemasseerd met warme olie. De massage wordt afgesloten met een voetreflexmassage. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en dit heeft een reinigend effect op de huid en lymfatisch systeem.