HONUA  Praktijk voor Chinese Manuele Tuina therapie                                                             

Hèt adres voor gezondheid en ontspanningsmassage

Stoelmassage

Stoelmassage is een preventieve drukpuntmassage, uitgevoerd op een ergonomisch gevormde stoel, over de kleding heen. Het is een techniek die ontwikkeld is in Amerika en wordt  hier gebruikt. Chinese en Japanse drukpuntmassage is afgeleid van de acupressuur. Met manuele technieken wordt de massage gegeven op het  hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen. Het is een zeer effectieve manier om de Qi en bloedcirculatie te bevorderen en het lichaam in balans te brengen. 

De stoelmassage bevorderd de doorstroming van bloed en lymfe en geeft een goede energie. Het werkt ontspannend , preventief en therapeutisch. De massage kan thuis in de praktijk of op iedere werkplek worden uitgevoerd en duurt slechts 20 minuten.
Men voelt zich weer ontspannen, fit en helder en kan direct weer vol nieuwe energie aan de slag.

Vooral voor de bedrijven is dit een zeer geschikte oplossing bij druk tijdens werk. Door de behandeling wordt het stressniveau belangrijk verminderd. Daardoor treedt verlaging van spiertonus op en wordt de stofwisseling verbeterd. Wereldwijd wordt deze effectieve methode van ziektepreventie met veel succes toegepast. Door verschillende universitaire onderzoeken is gebleken dat dankzij regelmatige stoelmassage het ziekteverzuim daalt.